NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (28. avgust): Mexes se seli u Firencu, zamena stiže iz Intera! Suso ide na pozajmicu u Genou, Kucka potpisao do 2019.

Svakog dana, sve do poslednjeg dana avgusta (u 23:00, kada se u Italiji završava prelazni rok), pred vama će biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa letnje pijace. Milan je već do sada potrošio 86.000.000 evra, očekuje se da će potrošiti najmanje još polovinu od te sume. Zahuktalo se na transfer tržištu kako se približava kraj prelaznog roka. Ostalo je još samo 4 dana, radi se užurbano, tako da će sigurno biti uzbudljivo sve do poslednjeg minuta. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


22:48 – MEXES U VIOLI, RANOCCHIA U MILANU!? 

Počelo je kao spekulacija, a moglo bi da se završi kao ozbiljna priča. Philippe Mexes će napustiti Milan i u Fiorentini će najverovatnije dobiti dvogodišnji ugovor, ako do konačnog dogovora dve strane uopšte dođe. A kao zamena za francuskog štopera najozbiljnije figurira Andrea Ranocchia iz Intera! Adriano Galliani je već kontaktirao ljude iz redova gradskog rivala, pregovori su počeli...

22:31 – ZACCARDO MOŽE U CARPI 

Milanski Sportmediaset javlja da su čelnike Milana pozvali ljudi iz Carpija i da su se raspitivali za Cristiana Zaccarda. Rossoneri su navodno već dali zeleno svetlo za ovaj transfer i sada se samo čeka odluka iskusnog štopera.

22:23 – MILAN VIŠE NE KUPUJE? 

Juraj Kucka je izgleda poslednje pojačanje Milana ovog leta. Mihajlović smatra da mu pojačanja više nisu potrebna: „Što se mene tiče za nas je prelazni rok završen i ne znam da li će biti kupovina u poslednjem momentu. Uzeli smo Kucku, koji je odličan igrač“, rekao je Miha.

22:03 – SUSO IDE NA POZAJMICU U GENOU

Kucka je došao u Milan, a u suprotnom pravcu ide španski ofanzivac Suso. On prelazi u Genou na jednogodišnju pozajmicu.

14:52 – KUCKA I BALOTELLI DEBITUJU PROTIV EMPOLIJA

Nova pojačanja Milana Juraj Kucka i Mario Balotelli će imati pravo nastupa u subotu protiv Empolija, u okviru 2. kola Serije A. Siniša Mihajlović je potvrdio da će oni biti pozvani za tu utakmicu.

14:06 – KUCKA UZEO DRES SA BROJEM 27

Juraj Kucka će u Milanu nositi dres sa brojem 27. Pogledajte njegove partije iz prošle sezone u dresu Genoe...



13:42 – ZVANIČNO: JURAJ KUCKA NOVI IGRAČ MILANA!

Slovački fudbaler je uspešno prošao lekarske preglede i potpisao za Milan do 30. juna 2019! Opširnije OVDE.

13:11 – ZACCARDO ODLAZI IZ MILANA, ŽELI GA CARPI

Cristian Zaccardo već duže vreme ne dobija priliku u Milanu, a čini se da će ovog leta definitivno potražiti novu sredinu. Iskusni defanzivac ima još godinu dana ugovora sa "Rossonerima, ali nije u planovima Siniše Mihajlovića ove sezone. Za njega je zainteresovan Carpi koji želi pojačati odbranu nakon što su u prvom kolu Serije A doživeli težak poraz od Sampdorie 5-2.

12:46 – SUSO ALTERNATIVA ZA ITURBEA

Mladi španski vezista Suso, takođe bi mogao napustiti Milan ovih dana. On bi mogao preći u Genou na pozajmicu, ali samo u slučaju da Đenovljani ne dovedu Juana Iturbea iz Rome, javlja Sportmediaset.

12:38 – CERCI ODBIO GENOU

Alessio Cerci je odbio Genou i sve je izvesnije da će pojačati Fiorentinu kao zamena za Joaquina. Čim se Viola dogovori sa Betisom oko prodaje španskog krila.

12:35 – MATRI IDE NA POZAJMICU U WEST HAM

U toku dana se očekuje dolazak Alessandra Matrija na lekarske preglede u West Ham. Izgleda da su Čekićari sve dogovorili sa Milanom oko jednogodišnje pozajmice iskusnog Italijana. Daleko manje atraktivno rešenje od onih koja su se najavljivala ovog leta...

12:33 – KUCKA NA LEKARSKIM PREGLEDIMA

Juraj Kucka se trenutno nalazi na lakarskim pregledima u klinici La Madonnina. On će u toku dana potpisati za Milan, a već od 18:00 sati će odraditi prvi trening sa "Rossonerima" u Milanellu.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji