Internacionalni kup šampiona na Areni Sport

Treće izdanje fudbalskog „Internacionalnog kupa šampiona“ održava se od 11. jula do 5. avgusta u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Meksiku, Kini, Australiji, Velikoj Britianiji i Italiji.

Ove godine, kup sačinjavaju tri odvojena turnira: kineski, australijski i severnoamerički, koji će se pored Amerike odigravati i u Evropi.

Internacionalni kup šampiona je pripremni turnir prijateljskih utakmica koje će nekim od najatraktivnijih timova današnjice poslužiti da se zagreju pred novu sezonu. Među učesnicima su Manchester City, Manchester United, Chelsea, Real Madrid, Barcelona, Milan, Inter, Fiorentina, Benfica, Roma, PSG, Los Angeles Galaxy i drugi.

Arena Sport će direktno prenositi sve utakmice ovog takmičenja, počevši od meča između američkog Galaxy-a i meksičke Club Americe koji je na programu u noći između subote 11. i nedelje 12. jula, sa početkom od 05:30 nakon ponoći.

Do kraja sledeće nedelje, Club America će se susreti sa još jednim klubom iz SAD-a, San Jose Earthquakesima, u noći između utorka 14. i srede 15. jula, sa prenosom od 04:30 po našem vremenu, a potom i sa engleskim Manchester Unitedom, u pet časova u noći između petka 17. i subote 18. jula.

Benfica i PSG će odmeriti snage u 02:30 nakon ponoći između subote i nedelje po našem vremenu, takođe na severnoameričkom turniru.

Za to vreme, u Australiji, Real Madrid i Roma će odigrati prvi meč australijskog turnira koji će naša publika moći da pogleda u subotu 18. jula od 11 časova ujutru. Sve navedene utakmice emitovaće se direktno na Areni Sport 1.

Podsetimo, Milan će igrati svoje utakmice u Kini, a protivnik će im biti Inter i Real Madrid. Taj turnir počinje 25. jula.

(Tvarenasport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji