Milan - Šta je krenulo loše?

"Rossoneri" izgubili bitku sa Interom, sada im preti novi poraz u prelaznom roku! Galliani predmet sprdnje na Apeninima!

Milan je ambiciozno krenuo u prelazni rok, ali se planovi ruše jedan za drugim.

Naime, iako se verovalo da je gotov posao za Kondogbiju, Inter je uleteo u celu priču, platio veći novac i igraču i Monacu pa je Milan ostao praznih šaka.

Novi šok bi mogao da stigne danas, iako je Jackson Martinez dao reč Milanu, u igru je ušao Atletico. Sada italijanski mediji pišu da se Kolumbijac predomislio posle poziva Simeonea i da želi u Madrid. On bi u timu zamenio Mandžukića koji se preselio u Juventus.

Italijanski mediji pišu da je Galliani doživeo Vaterlo na svim frontovima. Sada mora da nađe alternative, jedna je Vitsel koga žele i Juve i Manchester United, on bi mogao da stigne posle propasti posla sa Kondogbijom.

Što se napadača tiče, umesto Jacksona Martineza se pominju Bacca iz Seville i stara priča oko Edina Džeka.

I dalje se čeka rasplet oko Ibrahimovića, ali ta priča će ući duboko u leto. Navijači su nezadovoljni jer je jun počeo sa velikim entuzijaznom, no mete odlaze u druge klubove.

Uz to, Juventus se već pojačao, Inter takođe, što pojačava razočaranost.

Na meti je Galliani, sada mnogi tvrde da je Barbara Berlusconi bila u pravu kada je tvrdila da je "Ujka Festera" pregazilo vreme i da bi Paolo Maldini bio mnogo bolji sportski direktor.

Jasno i da su izvučeni neki porazi Gallianija iz prošlosti, puštanje Pirla, to što je propustio da dovede Teveza, mada iskreno to nije njegova greška već Berlusconijeva.

U svakom slučaju ovo nisu dobre vesti za Sinišu Mihajlovića, ali Milan ima novca, pa će sigurno dovesti pojačanja. Sad, da li je to ono što im treba, drugo je pitanje...

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji