Miha bira između dva Srbina!

Doveli su mu Carlosa Baccu, ali Mihajlović smatra da je odbrana ključ. Ovo je lista želja, na njoj su čak dva srpska reprezentativca!

Philippe Mexes će izgleda potpisati novi ugovor sa Milanom, ali Siniša Mihajlović traži još par štopera, nije zadovoljan kvalitetom koji ima.

Pričalo se o Abdenuru iz Monaca, ali njegova cena je, pošto su u trku ušli engleski klubovi, oko 20 miliona evra.

Milan se zbog toga okrenuo drugim metama, i dalje je aktuelan Maksimović, ali Torino ne želi da ga pusti za manje od 15 miliona evra.

Novo ime koje se pojavilo na listi je Matija Nastasić! Naime, štoper Schalkea bi posle neuspeha "Kraljevsko plavih" prošle sezone mogao da bude prodat, već je doveden Geis iz Mainza, a tu su i Matip i povređeni Howedes. Kasa će biti ispražnjena zbog neigranja u Ligi šampiona, pa bi Schalke mogao da žrtvuje Srbina.

Ali, ni on nije jeftin, uzeli su ga od City-a za desetak miliona, žele najmanje pet više da bi ga se odrekli.

Osim Maksimovića i Nastasića, Milan se raspitivao za Savića koga Fiorentina ne želi da proda, na listi je i mladi reprezentativac Romagn
oli, Romin igrač koga je Miha trenirao u Sampu, ali čini se da on ne bi bio nikakva garancija.

U svakom slučaju, na redu je stvaranje moćne odbrane i videćemo hoće li Miha posegnuti za jednim od dvojice zemljaka koje je trenirao u reprezentaciji!

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji