Nemaju kvalitet slavnih prethodnika, ali znaju šta je čast: Milan trijumfom u Bergamu stavio tačku na sezonu!

Dva gola protiv bivšeg kluba: Giacomo Bonaventura
Dvostruki strelac Giacomo Bonaventura vodio Rossonere do pobede u poslednjem kolu - 3:1...

Nemaju učenici Pippo Inzaghija kvalitet slavnih prethodnika, istorija Milana pamtiće ih kao obične gubitnike, ali su u poslednjem kolu Calcia pokazali da znaju da čuvaju obraz. Navijačima su ostali dužni brdo bodova i golova, ali su se Rossoneri potrudili da poslednji utisak bude - pozitivan.

Posle četiri vezana poraza na gostovanjima Milan je konačno pokazao da zna da igra fudbal i van svog San Sira. Istina, rasterećena Atalanta bila je raspoložena za nadigravanje, pa smo videli vrlo koretknu predstavu i tri gola posle prekida - 1:3.

Činilo se da će Bergamo da slavi posle gola Basellija u 16. minutu koga je na sjajan način poslužio Moralez. Međutim, Milan kao da je želeo da izbegne još jednu bruku.

Prvo je Pazzini izborio najstrožu kaznu koju je rutinski realizovao, a totalni preokret doneo je Bonaventura. Očajno je reagovala odbrana Atalante, lopta se šetala po njihovom šesnaestercu, a najspretniji je bio vezista gostiju i sproveo je u mrežu.

Bila je ovo noć Giacoma Bonaventure, upravo bivšeg igrača Atalante, koji je u 80. minutu potvrdio trijumf Milana i stavio tačku na očajnu sezonu Rossonera.

(MozzartSport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji