Licitacija za novog trenera Milana: Ko je sve u igri?

Sanja Ancelottija, misli na Contea: Ovo su kandidati za novog
 trenera Milana
Odlazak Filippa Inzaghija sa klupe Milana je neminovan, tako da se otvara mesto za brojne (ne)uspešne trenere koji bi mogli da zamene mladog stručnjaka na "San Siru".

U italijanskim medijima se provlači nekoliko imena, a među glavnima su Carlo Ancelotti i Antonio Conte.

Silvio Berlusconi ne odustaje od vraćanja Carla Ancelottija na klupu Milana, iako je bivši trener Reala po dobijanju otkazu u tom klubu poručio da želi da uzme godinu dana pauze od fudbala. U sredu ćemo saznati njegovu konačnu odluku.

Antonio Conte je alternativa za Carlitta, jer Milan želi proverenog trenera pošto se prethodnici (Seedorf i Inzaghi) nisu pokazali kao dobar izbor. Iako je tokom trenerske karijere vodio male klubove poput Arecca, Barija i Atalante sa kojima nije imao velikih rezultata, Conte je napravio ogroman uspeh sa Juventusom osvojivši tri uzastopne titule u Seriji A. U Milanu veruju da bi bivši trener "Stare dame" bio odličan izbor da nasledi Super Pippa.

U slučaju da ne uspeju da angažuju ni Ancelottija, ni Contea, u igri za novog trenera Milana su i trener Milanove Primavere Cristian Brocchi, srpski trener na klupi Sampdorie Siniša Mihajlović, strateg osvajača Lige Evrope drugu godinu zaredom Unai Emery, trener Fiorentine Vincenzo Montella, te 56-godišnji trener Empolija Maurizio Sarri.

(ACMilanBalkan)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji