Berlusconi ne odustaje od Ancelottija: Poslednjih 30 godina smo živeli na kavijaru i šampanjcu, sada jedemo mocarelu, ali biće Milan opet veliki!

Berlusconi veruje u povratak Ancelottija na klupu Milana
Silvio Berlusconi ne odustaje od vraćanja Carla Ancelottija na klupu Milana! Iako je trofejni trener po dobijanju otkazu u Realu poručio da želi da uzme godinu dana pauze od fudbala, vlasnik Rossonera čvrst je u nameri da obraduje navijače koji drugu sezonu zaredom neće gledati ekipu u evropskim takmičenjima.

Ancelotti je priču o godinu dana pauze obrazložio činjenicom da mora da ide na operaciju, kao i time da će uskoro postati deda.

“Nadam se da će Ancelotti opet postati trener Milana. Ne samo zato što nam je potreban dobar čovek i stručnjak, već zato što ga žele navijači. Ovih dana, zbog obaveza oko izbora, obilazim Italiju i gde god sam sreo navijače Milana, savetuju me da vratim Ancelottija“, rekao je Berlusconi za italijanski Mediaset.

Kao kandidati za klupu Rossonera pominjali su se i Siniša Mihajlović, Emery i Antonio Conte, ali oni u ovom trenutku nisu u Berlusconijevom glavnom fokusu.

“Ne želim uopšte da razmišljam o mogućnosti da budemo bez Ancelottija. Tek ako se ništa ne dogovorimo, počećemo da razmišljamo o tome. Ali, pošto verujem da će se Ancelotti vratiti, onda je sve to i nije tako važno“, objasnio je prvi čovek Milana.

Berlusconi je kao jedan od glavnih zadataka postavio i vraćanje napadača Zlatana Ibrahimovića iz Paris Saint Germaina.

“Veliki sam zagovornik ideja da on ponovo obuče dres Milana, iako je to komplikovan transfer. Ipak, samo nam je potrebno strpljenje“, kazao je on.

Bivši italijanski premijer naveo je i da nije dobio još nikakvu zvaničnu ponudu od tajlandskog biznismena kojeg na Apeninima zovu Mister Bee, a on je navodno sada spreman da za milijardu evra kupi Milan.

“Ne želimo da prodamo Milan, već nam je potreban partner koji će pomoći da ponovo postanemo veliki. Navijači traže da potošim milione. A ja sam to već uradio. To nije bilo dovoljno, jer sada u fudbalu imamo petrodolare. Pa, PSG godišnje dobija 250 miliona iz Katara. Znate, u fudbalu se sve dešava u ciklusima: Prethodnih 30 godina jeli smo kavijar i pili šampanjac. Kada ponovo budemo zadovoljni samo mocarelom, onda ćemo biti spremni i da se vratimo na kavijar“, zaključio je Berlusconi.

(MozzartSport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji