Milan 'gori': Inzaghi otkazao konferenciju, Curva Sud poziva na prosvjed

Navijači se nadaju da bi danas mogli dobiti konkretnije odgovore o budućnosti i sudbini kluba nakon sastanka Silvija Berlusconija i tajlandskog mogula Beeja Taechaubola...

U Milanu se ni nakon poraza od Udinesea i verbalnog okršaja između trenera Pippa Inzaghija i igrača strasti ne smiruju.  Inzaghi je odlučio da uoči utakmice koju Milan u sredu igra s Genoom neće održati konferenciju za medije. Napoliju je takav potez Beniteza pomogao, pa se momčad s juga Italije plasirala u polufinalu Europske lige, no u Milanu se ovoga trenutka teško što može promijeniti.

Razumljivo, ogorčeni su i najžešći navijači koji su pozvali čitav stadion da im se u utorak pridruži u prosvjedima protiv vodstva kluba.

"Molimo vas da u srijedu navečer na utakmici Milan - Genoa u 20 sati dođete na Curvu Sud kako biste podržali prosvjednu inicijativu," poručili su navijači s južne tribine San Sira.

Navijači se nadaju da bi u utorak mogli dobiti konkretnije odgovore o budućnosti i sudbini kluba nakon sastanka Silvija Berlusconija i tajlandskog mogula Beeja Taechaubola.

(Goal. com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji