Italijanska štampa: Berlusconi okleva sa odlukom kome da proda klub, novi vlasnici sanjaju Ancelottija

Italijanski sportski dnevnici danas pišu između ostalog o tome da Silvio Berlusconi okleva sa odlukom kome da proda klub: Tajlanđanima ili Kinezima?

Gazzetta na prvoj strani posvećuje i dva naslova Milanu koji se nalazi u fokusu zbog procedure za dobijanje dozvole za izgradnju stadiona i licitacije za prodaju kluba koju su pokrenuli tajlanđanski i kineski tajkuni.

“Stadion Milan: Do kraja maja stiže definitivo zeleno svetlo”, najavljuje Gazzetta pozitivan ishod zahteva Rosonera koji sada moraju da pruže poslednje garancije kako bi dobili odobrenje za početak radova na izgradnji nove fudbalske arene u glavnom gradu Lombardije.

“Mister Bee: u šopingu dok čeka Silvia”, prepričava se dan tajlanđanskog brokera u očekivanju susreta sa Silviom Berlusconijem koji bi trebalo da se održi sutra.

Na unutrašnjim stranama Gazzetta tvrdi da je Berlusconi skloniji da proda klub kineskim preduzetnicima nego tajlanđanskim, ali da drži otvorena vrata sa obe zainteresovane grupe.

"Milan: Mister Bee čeka signal”, naslov je Corrierea posvećen pregovorima o prodaji "Rossonera".

Tuttosport objavljuje i fotografiju Bi Taechaubola u šoping šetnji sa njegovom pratiljom: “Bee u Milanu, sa njim i Kinezi. San je Ancelotti”.

Na unutrašnjim stranama Tuttosport tvrdi da i Tajlanđani i Kinezi imaju nameru da vrate Carla Ancelottija na klupu "Rossonera".

(MozzartSport)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji