Galliani: Khedira preskup za Milan, uvedimo tehnologiju u fudbal

Potpredsednik Milana Adriano Galliani izjavio je da "Rossoneri" neće dovesti defanzivnog veznog fudbalera madridskog Reala Samija Khediru (27) jer Nemac ima prevelike finansijske zahteve.

Tim sa San Sira dovodio se i ranije u vezu sa momkom tuniskog porekla, a za njegove usluge je interesovanje pokazao i Arsenal. Trenutna Khedirina vrednost procenjuje se na 35 miliona evra, dok mu ugovor sa "kraljevskim klubom" ističe na leto sledeće godine.

"Khedira je odličan igrač kojeg veoma cenim. Kako god, njegovi zahtevi u vezi sa platom su veoma visoki i oni će sprečiti njegov dolazak u Milan", kazao je Galliani koji je dodao da bi se sporne situacije, kao one koje su bile predmet sukoba na relaciji Roma -Juventus, minimizirale uvođenjem tehnologije.

"Moje je pravo da ćutim. Ipak, mislim da je uvođenje tehnologije u fudbal veoma dobra stvar jer svi sportovi imaju nešto slično. Neophodno je da postoji specifičan kriterijum kada se pozvati na tehnologiju. Mislim da je greška što ne upotrebljavamo video snimke. Imamo sredstva, pa hajde da ih iskoristimo", zaključio je Galliani, a prenose italijanski mediji.
Noviji Stariji