Milan bez Lopeza najmanje dve nedelje, Torres debituje protiv Juventusa?

Nakon dve startne pobede protiv Lazia i Parme, Milan ima maksimalan učinak, izjednačio se po broju bodova na tabeli sa Juventusom i Romom. Narednog vikenda dolazi Juventus na San Siro.

U subotu, u 3. kolu Serije A, Milan će dočekati šampiona Italije, koga predvodi bivši trener "Rossonera" Massimiliano Allegri.

Ono što nije dobro i što treba da brine Filippa Inzaghija su povrede. Diego Lopez je imao zaista neverovatan kiks na meču protiv Parme, uz to, još se i povredio. Lopez će odsustvovati sa terena najmanje dve nedelje zbog povrede butine, saopštili su "Rossoneri". Štoper Alex se takođe povredio u nedelju, njega je u 62. minuti zamenio Zapata. Brazilac će propustiti utakmicu u subotu, kao i Saponara.

Ipak, ima i dobrih vesti za navijače Milana. Nakon što je na poslednjem treningu pred utakmicu sa Parmom Fernando Torres doživeo lakšu povredu zgloba, te propustio utakmicu na Tardiniju, očekuje se da bi mogao biti spreman za naredni meč protiv Juventusa i debitovati za Milan.

Što se El Shaarawy-a tiče, on ima problema sa skočnim zglobom. Gazzetta je prenela da bi mladi napadač, poput Torresa, mogao da zaigra na subotnjem derbiju.

Podsetimo, Bonera je isključen protiv Parme, tako da ni njega neće biti na narednoj utakmici.
Noviji Stariji