Juve i Roma otaljali, Pippo na tebe je red!

Dva najveća kandidata za titulu totalno poravnata nakon dva kola, sada se čeka Pippo Inzaghi. Milan na ispitu u Parmi, komšije traže prvu pobedu protiv Sassuola, Napoli leči rane iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Roma i Juve su otvorili drugo kolo pobedama. "Vučica" je golom "nindže" Nainggolana odnela bodove iz Empolija, "Apač" Tevez je načeo Udinese. Zanimljiva situacija, po mnogima dva najveća kandidata za titulu, nakon dva meča nisu primili gol, i imaju isti broj postignutih golova, po tri.

Danas se šampionat nastavlja, Siniša Mihajlović u matineu čeka Torino, doneo je bod na startu sa gostovanja, sada želi pobedu na "Marassiju", pred ručak.

Bez Cercija i Immobilea je Torino slabiji nego prošle godine, ali je tu Quagliarella. Torino je odoleo protiv Intera na startu, pa svakako nije bez šansi na "matineu".

Kad smo kod Intera, pobeda je imperativ. Na "Meazzu" stiže Sassuolo sa senzacionalnim Zazom i opasnim Berardijem. Sećate se, prošle godine je Sassuolo primio "sedmicu" protiv Intera kod kuće, izgubili su "minimalcem" i u Milanu, ali su opstali u ligi. Mazzari ne može da računa na suspendovanog Vidića, Kuzmanović će na klupu, od prvog minuta videćemo "Džonija Depa", Pabla Osvalda.

Napoli i dalje liže rane eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Dobili su u Genoi na startu, sada na "San Paolo" stiže Chievo koji je prošle godine pod Vezuvom ostao neporažen.

Fiorentina dočekuje Genou, ponovo je povređen "Pepito" Rossi, Gomez će predvoditi napad, Savić u timu, a Tomović bi trebalo da dobije prednost u odnosu na Micah Richardsa, pojačanje iz City-a.

U možda najzanimljivijem meču dana Inzaghijev Milan gostuje u Parmi. Pobeda nad Laziom je povećala apetite, "Milanisti" očekuju debi Toeresa. Ali, Španac bi mogao da ostane na klupi, prema nekim informacijama počinje Menez kao lažna "devetka", a šansu će dobiti i Bonaventura, pojačanje iz Atalante.

Inzaghi trenira strogoću, odstranio je Mexesa i Zaccarda koji nisu želeli da odu iz kluba prošlog leta. Sa druge strane biće Cassano koji ima neraščišćene račune sa Gallianijem, nema Biabiany-a, a na drugoj strani El Shaarawy-a zbog povrede. Parma je poražena u Ćezeni na startu prvenstva.

Verona igra protiv Palerma sutra uveče.
Noviji Stariji