Inzaghi: Hvala upravi na pojačanjima, idemo korak po korak

Trener Milana Filippo Inzaghi pozvao je svoje igrače na opreznost i da, kako kaže, mogu da stignu do uspeha samo ako ka njemu budu išli postepeno. Podsetimo, "Rossoneri" su u prvom kolu nove sezone Serije A savladali Lazio sa 3:1.

"Ne smemo da se zalećemo. Znamo šta se dogodilo prošle sezone. Neophodno je da budemo realni. Veliki smo entuzijasti, ali moramo da igramo utakmicu po utakmicu. U ekipi je odlična atmosfera, postajemo ponovo bliski sa navijačima. Sada je na nama da igramo dobro. Sledeći meč je protiv Parme, a on neće biti nimalo lak", kazao je Inzaghi i pohvalio rad uprave u letnjem prelaznom roku.

"Zahvalan sam svima u klubu što su nam omogućili važne igrače. Torres, Van Ginkel i Bonaventura su odlični fudbaleri", istakao je nekadašnji italijanski reprezentativac i prokomentarisao forum trenera UEFA koji se održao u sredu uveče u Nionu.

"Zahvalan sam UEFA na pozivnici. Čast mi je da predstavljam svoj klub i da sedim za stolom sa velikim trenerima. Nadam se da ću u narednim godinama slediti njihov primer", podvukao je Inzaghi, a prenose italijanski mediji.
Noviji Stariji