Probudio se Berlusconi, pojačanja za Inzaghija!

Milan će ipak trošiti u ovom prelaznom roku, očigledno da imaju nameru da posle američke turneje pojačaju značajnije tim. Nekoliko imena na meti...

Milan se vratio sa turneje, spremni su za nastavak priprema za novu sezonu, večeras će u letovalištu Forte Marmi Inzaghi razgovarati sa Adrianom Gallianijem. Naravno da će prva tema biti pojačanja za narednu sezonu, a ono što će čuti su dobre vesti.

"Rossoneri" su na putu da završe posao sa Diegom Lopezom, sjajni golman koji je prekobrojan u Realu iako je po mnogima bolji od Casillasa bi trebalo da stigne na pozajmicu.

Milan će platiti 2.5 Realu za jednu sezonu, a i Španac je spreman da smanji svoj ugovor kako bi se preselio u Italiju.

To je početak, odlazak Robinha otvara malo prostora u budžetu, Galliani ima dogovor sa Campbellom iz Arsenala, čeka se Wenger koji će verovatno popustiti jer ne računa najozbiljnije na Kostarikanca. Uz to, sa Napolijem su u toku pregovori o dolasku Blerima Dzemailija, Švajcarac nije u prvom planu kod Beniteza.

Kako piše "Gazzetta" izvesno je da stiže Cerci iz Torina, Berlusconi će ipak zavući ruku u džep i platiti oko 18 miliona evra kako bi doveo italijanskog reprezentativca.

Milan nije odustao ni od Taarabta koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u klubu, ali on nije prioritet.

Sa Alexom i Menezom koji su stigli kao slobodni igrači iz PSG-a, oporavljenim El Shaarawy-em, De Scigliom, Balotellijem, to bi mogao na kraju krajeva da bude respektabilan tim.

Italijanski mediji već pišu o napadu snova Cerci-Campbell-Balotelli, ali čini se da bi uz El Shaarawy-a i Pazzinija, kao i Nianga koji je dobro odigrao par utakmica na američkoj turneji to bilo previše napadača.

U ovom trenutku Inzaghi traži da se pre svega pojača vezni red, pa tu osim Dzemailija verovatno treba očekivati još nekog igrača...
Noviji Stariji