Allegri dovodi Zapatu, Lopez naredne nedelje u Milanu

Allegri dovodi Zapatu

Trener Juventusa Massimiliano Allegri želi da dovede Cristiana Zapatu iz Milana. Fudbaler kojeg je Allegri baš doveo u vreme dok je bio trener "Rossonera", sada je samo rezervista kod novog trenera, Filippa Inzaghija. Uprave dva kluba sastale su se kako bi dogovorile eventualni transfer, a treba istaći da Zapata ima ugovor do 2016. godine, uz godišnju platu od 1.500.000 evra.

De Jong se seli u Mančester?

Defanzivni vezista Milana Nigel De Jong nalazi se u pregovorima sa Manchester Unitedom, piše sajt Goal.com. Za njegov transfer "Đavoli" su spremni da izdvoje oko 10.000.000 evra.

Dzemaili i Song po ukusu Inzaghija

Iako su prioriteti uprave Milana u ovom prelaznom roku dovođenje golmana i napadača, Inzaghi traži dobra rešenja i na drugim pozicijama u timu. Prevashodno u vezi, gde se pominju dva imena - Dzemaili i Alex Song. Podsetimo, Barcelona već neko vreme pokušava da se otarasi Kamerunca, kojem nikako ne može da pronađe angažman, dok je švajcarski reprezentativac nedavno istakao da želi više da igra.

"Moja želja je da naredne sezone imam još veću minutažu nego prošle, a jako je lepo znati da vas traže timovi poput Milana i Seville", rekao je Dzemaili.

Parma želi Nianga na pozajmicu

Parma želi da dovede mladog fudbalera Milana Mbayea Nianga na pozajmicu kako bi pojačala napad za sledeću sezonu. Ova dva kluba imaju dobru saradnju, a Francuz je i drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Montpellieru pa je vrlo moguće da će u jesenjem delu sezone braniti boje "Mlekadžija".

Lopez naredne nedelje u Milanu

Direktor Milana Adriano Galliani rekao je da je obavio telefonski razgovor sa agentom Diega Lopeza i da će se njih dvojica sastati tokom vikenda kako bi pokušali da dogovore transfer. "Rossoneri" iskusnom golmanu nude 2.500.000 evra po sezoni.
Noviji Stariji