Mourinho: Potreban mi je Torres

Trener Chelsea Jose Mourinho će se, posle povrede Diega Coste, teško odreći svog drugog španskog napadača koji je na pragu prelaska u Milan.

Izgleda da Chelsea i Milan imaju jedne planove za Fernanda Torresa, dok Jose Mourinho pokušava da opet i ovu priču okrene na svoju vodenicu.

Gotovo sve je (bilo) rešeno po pitanju Torresovog transfera u Milan, gde je trebalo da ode pre na pozajmicu nego da bude trajno prodat, ali ako je suditi po najnovijim izjavama trenera londonskih "plavaca", neće Torres nigde.

"Torres i ja nismo pričali o njegovom transferu. Meni su potrebna tri napadača za celu sezonu. On mi se sviđa i takav igrač mi je potreban", rekao je Mourinho na poslednjoj konferenciji za štampu i naveo sve da ipak sačekaju poslednji dan prelaznog roka kako bi se konačno znalo da li će Torres otići ili ostati.

S obzirom na povredu tetive koju je zaradio Diego Costa na treningu i njegovo odsustvo sa terena od najverovatnije šest nedelja, odlaskom Torresa, Chelsea-ov napad bi spao na samo jedno ime, na povratnika, Didiera Drogbu, uz eventualnu pomoć Edena Hazarda koji bi mogao da igra u samom špicu.

U poslednje vreme se u vezu sa timom iz Londona dovodio i mladi napadač Rome, Mattia Destro koji je jedna od želja "Specijalnog". Treba sačekati da prođu još ova dva i po poslednja dana prelaznog roka jer ipak, Mourinho je to.
Noviji Stariji