Inzaghi već upalio alarm!

Nije još ni avgust, "Super Pippo" je nezadovoljan prelaznim rokom. Balotelli definitivno ostaje, ali su igrači sa njegove liste pojačanja već završili u drugim klubovima!

Milan se loše proveo protiv Olympiacosa u Torontu, ali Inzaghija više brine to što klub ne uspeva da dovede igrače koje traži.

Naime, na meti su bili Iturbe i Romulo, jedan je završio u Romi, drugi u Juventusu. Takođe je Milan želeo Hrvata Vrsaljka, na kraju su bili neodlučni pa je ovaj bek otišao u maleni Sassuolo. Jasno u ovom slučaju su se verovatno "Rossoneri" predomislili.

Balotelli će ipak ostati, praktično je on blokirao prelazni rok Milana, kao i Robinho koji nikako da se dogovori sa Amerikancima iz Orlanda. Njegov odlazak oslobodio bi novac za plate i nova pojačanja.

Milan je za Balotellija navodno tražio 15 miliona evra i Campbella što je Wenger odbio, pa je Adriano Galliani spustio zavesu na pregovore. Ni sam Super Mario nije motivisan da ode, pa će predvoditi napad naredne godine.

Ali, to nije dovoljno. Inzaghi želi Cercija iz Torina, no i tu su razgovori u slepoj ulici jer "Bikovi" traže veliki novac.

Inzaghi želi i Blerima Dzemailija vezistu Napolija, ali su pod Vezuvom odmah odbacili ponudu od 3 miliona evra.

Nije sporno da će neko stići, Galliani je majstor za poslove u finišu prelaznog roka, ali se upravo to ne sviđa Inzaghiju. Njegov cilj je da startuje dobro, da pobeđuje od početka, jer je Milan prošlih godina imao zaista očajne jeseni.

Novi trener veruje da bi par pobeda na startu vratilo samopuzdanje ekipi, a nada se da bi tokom jeseni mogao da iskoristi to što Juve, Roma i verovatno Napoli (ako prođe kvalifikacije) igraju Ligu šampiona.

Italijanski mediji pišu da neće biti sve po Inzaghijevih željama jer Milan nema novca i mora prvo da proda igrače. Nadaju se i "pomoći" nekadašnjeg trenera Allegrija koji želi u Juventus da dovede Abatea, odnosno Zapatu i ojača odbranu. Te prodaje bi eventualno dale prostor "Rossonerima" da se i sami pojačaju.

Ali, vreme nije saveznik...
Noviji Stariji