Balotelli: Ma, kakva Engleska, Italija je mnogo bolja!

Mario Balotelli dao je jednu izjavu u svom stilu. Napadač italijanske reprezentacije smatra da im Engleska neće predstavljati ni najmanji problem na Svetskom prvenstvu i da je Italija za klasu bolji tim!

Italija i Engleska su u istoj grupi na Svetskom prvenstvu, a pošto je sa njima i Urugvaj, jasno je da jedna od reprezentacija koje su u prošlosti osvajale titulu svetskog prvaka neće ići u drugu fazu takmičenja.

Većina analitičara daje blagu prednost Italiji u ovom meču, prvenstveno zbog iskustva i jer tradicionalno igraju najbolje kada je najteže, ali Balotelijeva izjava je možda i preterana.

Ipak, ništa na šta već nismo navikli od Maria Balotellija.

"Engleska ima 2,3 dobra igrača, koji bi mogli da nam prave probleme. Ipak, dobro se spremamo za turnir, spremni smo i ubeđen sam da startujemo pobedom", smatra Balotelli.

Italijanski napadač ne vidi Englesku kao ozbiljnog protivnika Italiji niti misli da bi oni mogli daleko i da nisu sa Italijom u grupi.

"Engleska reprezentacija nije kandidat za visok plasman u Brazilu. Imaju par dobrih iskusnih igrača, tu su neki novi koje ne znam, neki mladi koji će možda biti dobri, ali sada nemaju kvalitet.

Isto bih mislio i da ne igraju u našoj grupi, ali ovako će teško proći u osminu finala.

Mi imamo igrače koji su bili svetski prvaci. Njima očevi pričaju kako je to igrati u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, a ako hoće da znaju kako je to kad osvoje, morali bi da pitaju dedu", u svom stilu završio je Balotelli.
Noviji Stariji