Mancini: Milan? Što da ne?

Trener Galatasaraya Roberto Mancini nedavno je na pitanje da li će njegovo pređašnje opredeljenje za plavo-crnu stranu Milana uticati na odluku da nikada ne trenira "Rossonere" odgovorio krajnje otvoreno.

"U životu se nikad ne zna, možda i sednem na klupu Milana, što da ne. Ja sam trener, svašta može da se desi. Ne zavisi sve od mene", istakao je nekadašnji šef struke Manchester City-a za Fox sports. Italijan je govorio i o eventualnom povratku u Inter.

"Mislim da se u Inter neću više vraćati. Dosta su se promenili, i nema smisla da sada pričam o tome", naglasio je iskusni stručnjak.

Njegova odluka da preuzme turski Galatasaray bila je pomalo čudna, s obzirom na to da je pre toga vodio, uslovno rečeno, "veće" klubove.

"Ne shvatam šta nije jasno. Galatasaray igra Ligu šampiona, to je meni dovoljan razlog da dođem u klub. Inače, u Turskoj mi je lepo, stičem jedno novo iskustvo. Radim ovde već pet meseci i mogu slobodno da kažem da je liga izuzetno teška, iako ima prostora za napredak", zaključio je 49-godišnji trener.
Noviji Stariji