Boateng: Seedorf je bolji igrač nego trener

Nekadašnji fudbaler Milana, a sadašnji igrač nemačkog Schalkea Kevin - Prince Boateng, istakao je da mu je teško da gleda "Rossonere" koji ove sezone beleže loše rezultate, prenose italijanski mediji.

"Bolno mi je da gledam ovakav Milan, zato što sam još uvek njihov navijač i uvek će ostati u mom srcu. Mislim da je Clarence Seedorf bolji igrač nego trener. Ipak, nije lako doći u Milan u tako teškoj situaciji i preokrenuti stvari preko noći. On može da bude dobar trener, ali potrebno mu je vreme", rekao je reprezentativac Gane koji nije isključio povratak u Milan.

"Da li bih se vratio? Veoma sam srećan u Nemačkoj, ali u fudbalu se nikad ne zna. Proveo sam tri lepe godine u Milanu i taj tim će zauvek ostati u mom srcu". 

Ganijac je izneo mišljenje i na temu koja je aktuelna ovih dana u Italiji, a tiče se eventualnog povratka Antonia Cassana u reprezentaciju za predstojeći Mundijal.

"Ukoliko Cassano bude zaigrao za Italiju na Mundijalu, "azzurri" mogu da dođu do polufinala. Voleo bih da popričam sa Cesareom Prandellijem i da ga nagovorim da pozove Cassana koji je u neverovatnoj formi. Francesco Totti je fantastičan fudbaler, iako je malo star. Njegovo iskustvo bi značilo ekipi". 
Noviji Stariji