Berlusconi: Zamislite kako je meni, plaćam 50 miliona!?

Vlasnik Milana, kontroverzni biznismen i političar Silvio Berlusconi, navodno je odbrusio jednom od članova svoje partije tvrdnjom da je njemu najteže, jer godišnje ulaže 50 miliona evra u klub iz svog džepa.

Slavni Milan prolazi kroz jednu od najlošijih sezona od kada ga je preuzeo Silvio Berlusconi, sredinom 80-ih.

Tačnije, ovo je za sada verovatno najgora sezona u tom periodu.

Ultrasi Milana su besni, prete igračima i stručnom štabu i traže sastanke svako malo, a zakuvalo se i u redovima Berlusconijeve političke partije, "Forza Italia", tj. "Napred Italija".

Mediji sa Apenina pišu o tome da je tokom jednog sastanka Berlusconija, vlasnika "Rossonera", i užeg rukovodstva stranke, došlo do razmene argumenata kada su rezultati Milana ove sezone u pitanju.

Berlusconi je, navodno, pitao ko navija za Milan od članova stranke, posle čega mu je jedan od prisutnih rekao da se oseća grozno zbog rezultata ekipe i da to ne priliči klubu takve tradicije i popularnosti.

Silvio je imao spreman odgovor:

"Tebi je loše? Zamisli samo kako je meni! Svake godine uložim 50 miliona evra u klub iz svog džepa", rekao je Berlusconi, koji za razliku od svog decenijskog rivala, tvorca šampionskog Intera, Massima Morattija, odbija da proda klub bogatašima sa Istoka.

Inter je ove sezone prešao u većinsko vlasništvo indonežanskog biznismena, Ericka Thohira.
Noviji Stariji