Najnovije transfer novosti (30. januar): Zaccardo blizu Parme, Abateu se ne ide iz Milana, Taarabt zvanično novi igrač Milana!

Corky Test






















17:29 - Zvanično: Adel Taarabt novi igrač Milana! Kontroverzni Marokanac je stigao na pozajmicu iz QPR-a do kraja sezone.

16:08 - Cristian Zaccardo sve je bliži tome da će nastavak sezone provesti u Parmi. Italijanski mediji prenose da je 32-godišnji igrač Milana na korak od Parme. Takođe, govori se da je Clarence Seedorf blokirao transfer Riccarda Saponare, koji je takođe bio na meti "Mlekadžija".

16:02 - Ignazio Abate želi da ostane u Milanu. Ipak, ako bude morao da napusti "Rossonere" voleo bi da karijeru nastavi u inostranstvu. Naime, u Italiji se spekuliše da bi mogao da pređe u Juventus.

"Prioritet je da ostanem u Milanu, ali ćemo razgovarati. Ugovor važi još godinu i po. Ako budem morao da odem, voleo bih da se oprobam u inostranstvu. Ipak, u fudbalu nikad ne možete da budete sigurni", zaključio je Abate.

14:08 - Novo pojačanje Milana Adel Taarabt ističe veliku čast i zadovoljstvo što će braniti boje 'najboljeg kluba na svetu'.

"Čast mi je što ću igrati u najboljem klubu na svetu. Razgovarao sam sa (trenerom Clarenceom) Seedorfom. Obojica smo zadovoljni", rekao je Taarabt.

"Volim da igram iza napadača na terenu. Ne poznajem (Maria) Balotellija, ali znam ko je on i drago mi je što ću imati priliku da igram s njim", dodao je Taarabt.

13:51 - Milan Channel izveštava kako Milan neće angažovati levog beka Napolija Pabla Armera do kraja prelaznog roka.

13:45 - Kako prenosi Gazzetta dello Sport, Cristian Zaccardo i Riccardo Saponara nalaze se blizu odlaska u Parmu. Milan će u zamenu pokušati da dovede defanzivca Gabriela Palettu.

13:23 - Marokanski fudbaler i dosadašnji član Queens Park Rangersa Adel Taarabt karijeru će nastaviti u Milanu, potvrdili su Rossoneri.

"Taarabt je privatnim letom doputovao na milanski aerodrom Linate. Klub će morati da sačeka uobičajene procedure kako bi se transfer ozvaničio", navodi se u saopštenju Milana.

11:23 - Adel Taarabt stigao u Milano!

11:18 - Milan i Lazio izvisili u pokušaju da dovedu hrvatskog dragulja. Vezista Hjduka iz Splita Mario Pašalić (18) bio je na meti italijanskih klubova, ali će potpisati ugovor sa Londonskim Chelseaom. Pašalić je napustio pripreme u Turskoj i krenuo put Londona, gde će potpisati ugovor sa "plavcima". Visina transfera trebalo bi da iznosi tri miliona evra, a Pašalić će, kako to praksa nalaže, odmah biti prosleđen negde na pozajmicu.

11:11 - Svakog trenutka se očekuje dolazak Adela Taarabta u Milano.

11:09 - Parma će dovesti veznog igrača Milana Riccarda Saponaru na pozajmicu, pošto će Jonathan Biabiany biti prodat u Kinu od strane "Mlekadžija".
Noviji Stariji