Berlusconijev cirkus, Milan će imati dva generalna direktora!

Nikad niko nije probao, možda i uspe. Gazda Silvio ne prihvata ostavku Gallianija, a ćerku je promovisao na njegovo mesto. Sada će Milan imati dva "kapetana". Gde će Maldini koji nije u dobrim odnosima sa Gallianijem? Da li je legenda izvrgnuta ruglu?

Adriano Galliani je sinoć bio u Arcoreu u Berlusconijevoj vili, prvo su mediji izvestili da je odbio da ostane, ali je danas gazda Silvio rekao da njegov prvi saradnik ipak neće napustiti klub.

U isto vreme ćerku Barbaru je promovisao u generalnog menadžera, što Galliani već jeste, pa je ovo jedinstvena situacija u istoriji, klub ima dva glavna čoveka. Galliani bi trebalo da bude zadužen za sportska pitanja, a Barbara za sve ostalo.

Kako će to funkcionisati, teško je reći jer će ona određivati transfer budžet, pa je to već iskra novog sukoba.

"Nema šanse da se ovo održi, neko mora da bude glavni, gde ste videli brod sa dva kapetana", smatra Zvonimir Boban.

U čemu je stvar niko ne zna, tek Galliani je rekao da je Berlusconijeva naredba zapovest i on će nazvati Barbaru kako bi našli načina da prevaziđu sukobe.

Sledi novo pitanje, šta će se desiti sa Maldinijem koji je već najavljen kao novi glavnokomandujući u sportskom sektoru? On ne govori sa Gallianijem, njegov uslov je da "ujak Fester" ode.

Da li je Milan legendarnog kapitena izvrgao ruglu ili je ovo samo nova Berlusconijeva opereta koja će trajati do leta.

Što se trenera tiče Allegri ima zaštitnika u Gallianiju, svi ostali su protiv. Inzagi ne želi da bude privremeno rešenje, Barbara Berlusconi nije sigurna da bi Seedorf bio dobro rešenje jer nema iskustva. Sada se pominje Donadoni, takođe bivši igrač kluba, kao i Berlusconijeva želja, Van Basten, no za sada nema pomaka na tom planu, Holanđanin smatra da nije dorastao tom zadatku, još uvek.
Noviji Stariji