Balotelli opet zakasnio, da li ovo radi namerno?

Cirkus se nastavlja, Super Mario je juče zakasnio 10, danas 25 minuta. Mnogi sumnjaju da želi da izdejstvuje odlazak iz kluba, po oprobanom Raiolinom receptu, slično je radio Ibra. Allegrija nema ko da zameni, čak i da izgubi od Celtica. Milan je na pet bodova od poslednjeg mesta!

Haos se nastavlja, kako kažu u Italiji, Milan liči na cirkus. Danas je, na poslednjem treningu pred odlazak u Škotsku, Balotelli ponovo zakasnio, drugi put u dva dana, ovoga puta pojavio se u Milanellu 25 minuta pošto je trening počeo.

Već su krenule optužbe da pokušava da izdejstvuje odlazak, ne bi bilo ništa novo kada je u pitanju Raiolin pulen, svojevremeno se sumnjalo da je Ibra sličnim metodama naterao Ajax da ga pusti u Juventus, i Barcelonu da ga proda Milanu.

Za Balotellija će biti ponuda, žele ga Monaco i Galatasaray, priča se o povratku u Englesku, ali teško da će neko Milanu platiti 35 miliona evra koliko bi navodno tražili "Rossoneri".

Barbara Berlusconi će danas razgovarati sa igračima pred odlazak na meč protiv Celtica što je još jedan dokaz da je preuzela konce i da Galliani ne želi da se meša. On je ostao bez komentara na opsadu navijača posle remija sa Genoom, sprema lagano stvari, a mogao bi klub da napusti već u januaru.

Da li će Max Allegri dobiti otkaz ako izgubi od Celtica?

Teško je reći, jer zamene nema. Seedorf je poručio da namerava da završi karijeru tek u maju i da će se posle posvetiti trenerskoj karijeri, a Inzaghi ne želi da mu čuva mesto do juna, on hoće šansu da duže vreme provede na klupi.

Zbog toga je sve neizvesno, Milan nema rešenje, sezona je već izgubljena, pogotovo ako se ne plasiraju u osminu finala Lige šampiona. Ovakva kriza se ne pamti, klub je pet bodova od poslednjeg mesta na tabeli, pominje se crna 1981-82. kada su ispali u Seriju B.

Mali Amarkork, Milan je tada imao 24 boda iz 30 mečeva, samo sedam pobeda (jasno, trijumf je vredeo dva boda). "Rossoneri" su u prva tri boda imali dva remija i pobedu protiv Napolija, ali je onda usledio slom, porazi od Juventusa i Intera i kola su krenula nizbrdo.

Hajde da uporedimo, Milan je te sezone u prvih 13 kola, imao 2 pobede, 6 remija i 5 poraza, sada samo pobedu više i remi manje, što navodi na strah. Ipak, teško je verovati da tako nešto može da se ponovi, ali je Liga šampiona već nedostižna, pa slobodno možemo reći, ako se ne desi čudo i Milan osvoji LŠ, da će posle mnogo godina "Rossoneri" izostati iz elitnog klupskog takmičenja naredne sezone.
Noviji Stariji