Balotelli: Ja sam dobar momak, ali mi situacija ne dozvoljava da budem normalan!

U sadašnjem okruženju ne mogu da radim stvari koje rade moji vršnjaci. Moram da budem muškarac koji ne sme da pravi greške", poručuje golgeter Rossonera.

Fudbaler Milana Mario Balotelli rekao je danas da ne razmišlja o odlasku iz tog kluba, iako su pojedini italijanski mediji objavili da će u zimskom prelaznom roku promeniti sredinu.

"Razmišljam samo o bliskoj budućnosti i kako da budem dobar na utakmicama koje me čekaju. Trenutno sam srećan u Milanu, ne želim da razmišljam o odlasku ni u januaru, ni u maju", izjavio je Balotelli za italijanski Sky.

On je, doduše, priznao da mu smeta što italijanski mediji "lupom" posmatraju svaki njegov potez.

"Ja sam dobar momak, ali nalazim se u situaciji koja mi nedozvoljava da budem normalan. U sadašnjem okruženju ne mogu da radim stvari koje rade moji vršnjaci. Moram da budem muškarac koji ne sme da pravi greške", naveo je Balotelli.

Italijanski reprezentativac ponovio je da je sasvim drugačija ličnost od one kakva je predstavljena u medijima.

"Imam dobar karakter, ja sam tiha osoba. Nisam isti kao pre nekoliko godina. Nema potrebe da menjam način na koji radim neke stvari", zaključio je nekadašnji fudbaler Intera i Manchester City-a.

On je dodao da nije zabrinut što u poslednjih nekoliko utakmica za Milan nije postigao gol.

"Igram bolje nego u nekim mečevima u kojima sam davao golove. Ne brinem se, golovi će doći", objasnio je Balotelli koji je ove sezone postigao pet golova na 13 mečeva.
Noviji Stariji