Kaka: Probudili smo Gallianija u gluvo doba noći

Ricardo Kaka je prošlog nedelja ponovo postao fudbaler Milana, a Brazilac je u četvrtak imao prvi susret sa predstavnicima “sedme sile” od svog povratka u klub.

Delovalo je kao da Kaka nikada nije ni odlazio, jer je opušteno razgovarao i šalio se sa Adrianom Gallianijem i okupljenim novinarima, ali je i pričao o tome kako je transfer realizovan:

- Ovo je kao povratak u 2003. godinu, kada sam stigao iz Sao Paula. Deluje kao da nikada nisam ni odlazio. Sve je počelo oko pet popodne. Moj otac (koji mu je i agent, prim. aut), je došao i rekao da me Milan želi. Razgovarao sam sa suprugom i njim, i svi smo se složili da bi bilo najbolje da se vratim u Italiju. Oko pola tri noću, uzeo sam telefon i pozvao Gallianija. Zvao sam pet puta i nije se javio. Onda se javio njegov batler i rekao da Galliani spava, i da mu je dozvolio da ga probudi samo ako ima dobre vesti, tako da sam mu rekao da ga probudi. Onda sam se našalio, i rekao Gallianiju da neću da se vratim u Milan – rekao je Kaka.

Vezni fudbaler veruje da “Rossoneri” ove sezone mogu da se bore za titulu prvaka Italije:

- Mislim da možemo da se borimo za titulu u Italiji i da ostvarimo dobre rezultate u Evropi. Navikao sam da pobeđujem sa Milanom – zaključio je Brazilac.
Noviji Stariji