Higuain dva puta 'izmakao' Milanu

Fudbaler Napolija Gonzalo Higuain bio je dva puta na pragu prelaska u Milan, ali je oba puta propao pokušaj "Rossonera" da ga angažuju.

Baš sad uoči velikog derbija sa Napolijem se pojavila vest u uglednom "Corriere dello Sportu" da je Higuain bio na meti Milana, i to dva puta.

Da li je ovo pokušaj sabotaže kako bi se Iguainu odvukla pažnja ili nešto drugo ne znamo, ali je očigledno da je Argentinac u centru pažnje nakon odličnog početka sezone, pa se očekuje da i u duelu protiv Milana bude jedan od glavnih figura na tom meču.

Naime ovaj list navodi da je Higuain bio na pragu dolaska u Milan 2006. godine, još dok je ovaj fudbaler nosio dres River Plate, ali je ponuda Milana odbijena.

Drugi neuspešan pokušaj njegovog dovođenja desio se godinu dana kasnije, kada je Iguain već potpisao za Real, ali to nije smetalo čelnicima "Rossonera" da ponudom od 24 miliona evra pokušaju da ga angažuju, ali bezuspešno.

Priliku da pokaže zašto su ga "Rossoneri" toliko tražili Iguain će imati sutra upravo protiv Milana kada se ova dva kluba sastaju u okviru četvrtog kola Serije A na "San Siru".
Noviji Stariji