Balotelli: Nije da sam baš ubio čoveka...

Mario Balotelli izvinio se zbog "gluposti" koju je napravio posle utakmice Milan - Napoli (1:2) i zbog kojeg je dobio tri utakmice suspenzije, ali postojalo je i jedno ali...

"Ali, ne želim da se izvinjavam svima od reda, jer nisam nikoga ubio", podvukao je temperamentni fudbaler Milana i reprezentacije Italije.

Balotelli je na utakmici protiv Napolija prošlog vikenda, pri rezultatu 0:2, promašio prvi penal u karijeri, posle 21 uzastopnog pogotka sa bele tačke. Bio je prilično nervozan, jer su igrači Napolija znali kakav temperament ima i zato su ga malo "jače" udarali i faulirali.

Ballo je potom pogodio stativu i u nadoknadi vremena postigao gol za konačnih 1:2, a onda je izgubio smirenost (čitaj: poludeo) i počeo da juri sudiju Lucu Bantija po terenu kako bi se obračunao s njim. Dobio je crveni karton i potom tri utakmice kazne.

"Pre svega, želim da se izvinim mojim saigračima. Oni treniraju toliko naporno zajedno sa mnom, tako da sam ih na neki način izneverio ovakvim gestom. Takođe, osećam krivicu zbog navijača, kojima klub mnogo znači. I na kraju, izvinjavam se i ljudima iz kluba", rekao je Balotelli u intervjuu za "Gazzettu dello Sport".

"Izvinio bih se i arbitru, jer nije trebalo tako da reagujem".

Ali...

"U utakmici sa Napolijem dogodila se 'stara priča' kada sam ja u pitanju, faulovi nadamnom kao da se ne računaju sve dok ja ne počnem da reagujem na njih. A ja samo hoću da drugi budu kažnjeni za to što me fauliraju isto kao što mene kažnjavaju kada fauliram njih. Iako je to nepravda, svestan sam da moram da ostanem uzdržan u tim situacijama", požalio se Balotelli.

"Napravio sam grešku, jer sam bio isprovociran. Mario zezne stvar i Mario se izvini. Ali ne želim da se stalno izvinjavam svima živima, jer nije baš da sam ubio nekoga...", dodao je napadač Milana.
Noviji Stariji