Balotelli: Jedva su čekali da promašim penal

Napadač Milana Mario Balotelli ne opterećuje se činjenicom da je prvi put u karijeri promašio penal, iako mu nije pravo što je javnost skoro "navijala" da se to desi što pre.

Četvrto kolo italijanske Serije A donelo je prvi promašaj sa bele tačke u profesionalnoj karijeri Maria Balotellija.

"Super Mario" je u derbiju sa Napolijem prvi put bio neprecizan sa penala a loša sreća se poklopila sa porazom i suspenzijom zbog vređanja sudije nakon meča.

"Imao sam pet udaraca ka golu ali nijedan nije završio u mreži. Sve se tako pogodilo da uđem period kada mi je i sreća okrenula leđa", ističe Balotelli.

Pepe Reina postao je prvi golman koji je uspeo da zaustavi udarac sa penala Balotelliju a napadač "Rossonera" tvrdi da je javnost jedva dočekala da se to dogodi.

"Moralo je da se dogodi pre ili kasnije, premda su svi jedva čekali da se dogodi ranije. Izgubio sam koncentraciju u trenutku, nisam do kraja gledao Reinu u oči što me je učinilo manje sigurnim i onda se desilo šta se desilo", objašnjava Balotelli.

"Super Mario" je već izdržao jedan meč suspenzije od tri, koliko mu je Fudbalski savez Italije odredio zbog verbalnog ataka na sudiju.

Ipak, Balotelli će imati priliku da zaigra tokom naredne nedelje u Ligi šampiona gde Milan gostuje Ajaxu u okviru drugog kola grupe "H".
Noviji Stariji