Allegri: Balotelli mora zatvoriti usta

Balotelli u verbalnom uskobu sa sudijom Bantijem
Trener Milana Massimiliano Allegri upozorio je Maria Balotellija da mora
da ućuti, nakon što je 23-godišnji napadač dobio crveni karton posle utakmice sa Napolijem zbog predugog jezika.

"Rossoneri" su juče izgubili na svom "San Siru" od Napolija 1-2 (VIDEO) u 4. kolu Serije A, a posebno je loš dan imao Balotelli. Istina, bio je strelac počasnog gola, ali je prvi put u profesionalnoj karijeri promašio jedanaesterac (nakon 21 pogođenog u nizu), a potom je posle poslednjeg sudijskog zvižduka dobio drugi žuti karton. Besni Balotelli, do pola nag, pokušavao je dva minuta da se obračuna sa sudijom Bantijem dok su ga držali i vukli ka tunelu... Iz samo njemu znanih razloga, Balotelli je svašta govorio Bantiju i pokušavao da mu se približi.

Nema sumnje, biće suspendovan...

"Kad se završi utakmica, bolje je ućutati. Ja sam protiv histerije. Najbolje je zatvoriti usta i napustiti teren, a ne nastaviti raspravu sa sudijom jer to neće ništa promeniti. Balotelli to mora shvatiti", rekao je Allegri.

Milan je u prva četiri prvenstvena kola osvojio svega četiri boda i nalazi se na 11. mestu. Za vodećima, Romom i Napolijem, zaostaje već osam bodova, ali Allegri ne paniči.

"Sada moramo pokušati osvojiti što je moguće više bodova. Napoli je jedan od kandidata za 'Scudetto', a mi smo bili na istom nivou s njim uprkos tome što su nam nedostajali mnogi ključni igrači. Već imam ideju kako popraviti stvari, ali najpre mi se moraju oporaviti neki igrači", zaključio je 46-godišnji stručnjak.
Noviji Stariji