Allegri pred smenom?!

Berlusconi besan nakon poraza u Veroni, izuzetno kritičan prema igri, ne samo na "Bentegodiju" već i u sudaru sa "Filipsovcima". Allegri protiv PSV-a odlučuje o svojoj, ali i klupskoj sudbini ove sezone.

Massimiliano Allegri je bio veoma ljut na igrače posle meča u Veroni, Milan je igrao prvih pola sata, sve ostalo je bilo za zaborav.

I utakmica na "Bentegodiju" je pokazala da rupe u odbrani postoje, protiv PSV Eindhovena to nije kažnjeno zahvaljujući promašajima Holanđana, ali je Milan ceh platio već na startu šampionata.

Sada je praktično revanš protiv PSV Eindhovena ključ, "Rossoneri" imaju dobrih 1:1 iz prve utakmice, ali ako ponove partiju iz Verone biće u problemima. U slučaju da ispadnu iz kvalifikacija za LŠ, Max Allegri će odmah biti smenjen, a ciljevi kluba redefinisani.

Naime, nije tajna da Galliani čeka da vidi ishod evro kvalifikacija, plasman u grupnu fazu bi doneo novac neophodan da se pojača tim. U tom slučaju gotovo je izvesno da će stići Davide Astori iz Cagliarija, defanzivac je u ovom trenutku potrebniji.

Honda nije ništa bliži, mada će na zimu sigurno stići na "San Siro", dok je situacija oko Ljajića nepromenjena, on želi u Milan, ali Fiorentina hoće da ga proda Atleticu ili Romi.

No, vratimo se Allegriju. Ostao je na Gallianijevo insistiranje, sećate se svi cirkusa sa početka leta kada je Berlusconi praktično smenio Allegrija u jednoj izjavi, a posle je Milan to demantovao.

Jasno je i da Berlusconi nema poverenja u njega, da je već spreman verovatno Pippo Inzaghi, ali i da Milan vrlo lako može da ponovi greške od prošle sezone, kada su već nakon desetak kola ispali iz borbe za titulu, zahvaljujući košmarnom startu.
Noviji Stariji