Allegri: Potrebni su nam Matri i Kaka

Trener Milana pozdravio je dovođenje Alessandra Matrija u klub i istakao da postoji mogućnost da do kraja roka na "San Siro" stigne i Kaka.

Masimiliano Allegri izrazio je zadovoljstvo zbog činjenice da je napadačka linija Milana pojačana dovođenjem Alessandra Matrija.

"Zadovoljstvo je imati Matrija u timu. Neće zaigrati ovog vikenda jer je tek stigao u Milano ali je važno da ga imamo u timu i da mi se stavio na raspolaganje. Taj tip igrača nam je bio potreban usled povrede Giampaola Pazzinija" rekao je Allegri.

Nakon što je Ricardo Kaka izrazio želju da napusti Real Madrid, momentalno se ponovo pokrenula priča o njegovom povratku na "San Siro".

"Kaka bi dodatno podigao kvalitet ekipe jer se radi o fudbaleru koji bi se sjajno uklopio. Imati šampiona u timu je uvek veliki plus za trenera. Njegov dolazak značio bi dodatno podizanje samopuzdanja kod svakog igrača ali i kod navijača" konstatovao je Allegri.

Čelnici Milana imaće jako malo vremena da se dogovore sa Real Madridom oko obeštećenja ali i sa Kakom koji nije krio da želi visoka primanja.
Noviji Stariji