Preokret Milana za povratak na 'kotu 3'!

Katanija na ''San Siru'' dva puta vodila, ali golovima Pacinija u drugom poluvremenu ''Rosoneri'' uspeli da naprave preokret. Tačku stavio Baloteli iz jedanaesterca - 4:2.

Iako su imali dosta problema u duelu sa Katanijom, fudbaleri Milana uspeli su da osvoje očekivane bodove i vrate se na treće mesto na tabeli posle 34. kola Serije A.

Milan je slavio rezultatom 4:2, pa sada ponovo ima bod više u odnosu na Fiorentinu, koja je ranije danas deklasirala Sampdoriju u Đenovi.

Prve probleme Milanu u ovom meču stvorio je Legrotalje, vodećim golom za Kataniju posle pola sata igre. Ipak, u samom finišu prvog poluvremena, Flamini uspeva da donese izjednačenje Milanu, pa se na odmor otišlo rezultatom 1:1.

U nastavku, Milan nije uspevao da dođe do preokreta, a kada je Bergesio u 65. minutu doneo novu prednost Kataniji, delovalo je da će ''Rosoneri'' teško i do boda.
Međutim, sve je preokrenuo ulazak Pacinija umesto Noćerina u 67. minutu. Iskusni napadač Milana je u periodu od 74. do 77. minutu dva puta savladao golmana gostiju Frizona i ''Rosoneri'' stižu do vođstva - 3:2!

Gosti sa Sicilije ne uspevaju da još jednom odgovore, a sve dileme otklonio je Mario Baloteli u 90. minutu. Najpre je iznudio jedanaesterac, a zatim preuzeo odgovornost i pogodio sa bele tačke - 4:2.

Posle 34. kola, Juventus ubedljivo vodi sa 80 bodova, ispred Napolija sa 69, Milana sa 62 i Fiorentine sa 61 bodom...

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji