Botafogo ne pušta Sedorfa na klupu Milana

Vijest koju su objavili italijanski mediji da gazda Milana Silvio Berluskoni planira da ponudi posao trenera Klarensu Sedorfu, brzinom munje obišla je svijet, pa je tako stigla i do čelnika Botafoga, sadašnjeg kluba legendarnog Holanđanina, prenosi “Mocart sport”.

Prvi koji se oglasio iz redova brazilskog tima je trener Osvaldo de Oliveira, koji je kategorički odbacio mogućnost da njegv najbolji i najiskusniji igrač napusti klub na kraju sezone.

"To se neće desiti. Ako je moguće da Sedorf igra za Botafogo i vodi Milan, u redu, ali to neće ići. On mi je zaista potreban ovdje", poručio jasno i glasno Oliveira.

Da podsjetimo, Berluskoni se odavno zalaže za smjenu Maksimilijana Alegrija, međutim, aktuelnog trenera i dalje uspješno štiti Adrijano Galijani, koji ga je i doveo na “San Siro”.

Kako je javljaju mediji na Apeninima, prvi čovjek “rosonera” ovoga puta se baš zainatio i pošto poto želi novog šefa struke od ljeta, a njegov prvi pik je upravo Sedorf.

Berluskoni, naime, želi da na klupi vidi neku od legendi kluba, a Holanđanin to svakako jeste.

Za deset godina, koliko je proveo igrajući na “San Siru”, Sedorf je ostavio vrlo dubok trag i jedan od miljenika navijača Milana.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji