Milan "rasprodaje" zbog Balotellija?

Agent Ignacia Abatea kazao je da bi njegov klijent mogao da se preseli u Zenit samo ako Rusi ponude veću svotu novca jer "Rossoneri" pokušavaju da skupe dovoljno novca da bi doveli Marija Balotellija.

Čelnici Milana više ne mogu da kriju da žele da dovedu Marija Balotelija na "San Siro" pošto se na sve načine traže opcije kako bi se obezbedila dovoljna suma novca za otkupljivanje ugovora koji Baloteli ima u Manchester City-u.

Pojavili su se navodi da bi "Rossoneri" mogli da ponude "Građanima" da Mexes ode na "Etihad" i da se pored FrancuzaCity-u uputi novčana nadoknada za Balotellija, a još jedan izvor prihoda mogla bi da bude prodaja Ignacia Abatea Zenitu.

Abateov Agent poručio je da za sada njegov klijent ostaje na "San Siru" ali da bi Zenit mogao da obavi posao ukoliko ponudi više novca koji bi Milan iskoristio za kupovinu Balotellija.

"Zahvalni smo Spaletiju i Zenitu na interesovanju koje su pokazali. Ipak, Abate će ostati u Italiji i Milanu osim ukoliko Zenit ne ponudi veću svotu novca jer je on preko potreban Milanu da bi doveo Balotellija" kazao je Klaudio Pasqalin.

Abate igra na poziciji desnog beka a procenjuje se da njegova vrednost na fudbalskom tržištu iznosi oko 12.000.000 evra.
Noviji Stariji