Allegri: Nisam podneo ostavku, idemo u Udine po pobedu!

Trener Milana Massimiano Allegri danas je javno istakao kako mediji vode hajku protiv njega i pokušavaju da ga sklone sa klupe Milana iako on nema nameru da ode. Pred sutrašnji duel u Udinama najavljuje punu ofanzivu i borbu za sva tri boda.

Sutrašnji meč koji Udinese i Milan igraju na "Friuliju" mogao bi da bude poslednji za Massimiliana Allegrija na klupi "Rossonera" ukoliko gosti ne ostvare povoljan rezultat.

U petak su italijanski mediji izveštavali o tome kako je u trening centru Milana došlo do svađe između Allegrija i Inzaghija, a trener Milana iskoristio je priliku da objasni neke stvari.

"Pročitao sam u pojedinim vestima da sam ponudio ostavku. Nisam odustao jer bih time pokazao nedostatak poštovanja za klub i navijače. U sredu sam sa Inzaghijem imao uobičajenu razmenu mišljenja što često radim sa trenerima mlađih selekcija. Nije bilo rasprave i sukoba" konstatovao je Allegri.

On je pred sutrašnji meč sa Udineseom istakao da njegove igrače očekuje težak ispit na "Friuliju" ali da očekuje da Milan konačno proradi.

"Moraćemo da počnemo da pretvaramo stvorene šanse u golove. To nam je bila bolna tačka u prethodnom periodu. Potrebno je da budemo hrabriji u napadu jer defanzivan pristup igri nije nešto što ću dozvoliti dok sedim na klupi Milana" rekao je Allegri.

Udinese i Milan sastaju se u nedelju na "Friuliju" u meču koji počinje od 15 časova.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji