Tyton na meti Milana

Prema izveštajima iz Poljske, Przemyslaw Tyton nalazi se na meti Milana.

Adriano Galliani je ponovio danas da Milanu nedostaje samo jedan vezni fudbaler kako bi zaokružio ekipu za narednu sezonu 2012/2013, ali prema izveštajima iz inostranstva, Milan takođe želi i golmana.

Milan je već doveo 19-godišnjeg golmana Gavrila iz Cruzeira, ali je on stigao tek kao treći golman, videćemo hoće li u sledećoj sezoni dobijati priliku da brani za klub sa "San Sira".

Prema poljskom sajtu "Przegladsport" i niz drugih poljskih sajtova, Milan je zainteresovan da dovede golmana PSV Ajndhovena Przemysława Tytona, 25-godišnjak se dobro pokazao ne EP, iako je Poljska reprezentacija iznenađujuće eliminisana.

Izveštaji iz Poljske sugerišu da je Milan spreman da ponudi 10 miliona eura za igrača koji je bio drugi izbor reprezentacije Poljske posle golmana Arsenala Wojciecha Szczesnog, ali su čelnici PSV postavili cenu u iznosu od 20 miliona eura za golmana reprezenacije Poljske.

Tyton trenutno zarađuje 1,5 miliona eura u PSV-u sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor u januaru ove godine.

Ali, Milan je očigledno spreman da mu ponudi 2,5 miliona eura više nego što zarađuje trenutno prvi golman Cristian Abbiati, navode tamošnji mediji.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji