Juventus na dve pobede od "Scudetta"!

Juventus lako izašao na kraj sa Novarom, Milan u Sieni zadržao nadu. Inter sada izjednačen sa Laziom i Napolijem, Lecce propustio šansu da izađe iz zone ispadanja.

Juventus nije imao nikakvih problema u komšiliku. Protutnjali su kroz Novaru, zadržali prednost na vrhu i dve pobede u poslednja tri meča značiće i titulu za "Bianconere".

Domaćina je načeo Vučinić koji je uz malo sreće matirao Fontanu, bio je to uvod u ubedljivu pobedu lidera, koji je od početka bio mnogo bolji tim.

Marco Borriello je svojim drugim golom u dva meča, praktično rešio pitanje pobednika, a u drugom delu su Vidal i Vučinić svojim drugim pogotkom dotukli domaćina koji može da bude srećan jer je Fontana spasao još nekoliko golova.

Milan je slavio u Sieni. Došli su do prednosti golom Cassana nakon greške Brkića, da bi Ibra nekoliko minuta kasnije bombom duplirao prednost "Rossonera". Na kraju je Bogdani pripretio, ali je Milan golovima Nocerina i Ibrahimovića potvrdio pobedu i sačuvao nadu u borbi za titulu.

Inter je okrenuo protiv Cesene. Ceccarelli je iznenadio Castellazzija, no favorit se nije dao. Obi je šutirao, von Bergen prevario svog golmana Antoniolija, da bi Guarin asistirao Zarateu za pobedu.

Lecce je pred ambisom, izgubili su kući od rasterećene Parme, utešni gol za Salentine je delo Tomovića. Atalanta je golovima Germána Denisa i Bonaventure slavila protiv Fiorentine. Ipak, "Ljubičastima" drugi rezultati idu na ruku pa su i dalje blizu luke spasa...

Cagliari - Chievo 0:0
Roma - Napoli 2:2
Palermo - Catania 1:1
Bologna - Genoa 3:2
Lecce - Parma 1:2
Inter - Cesena 2:1
Siena - Milan 1:4
Novara - Juventus 0:4
Atalanta - Fiorentina 2:0
Udinese - Lazio 20:45

Na tabeli Juventus ima 77 bodova, Milan 74, Lazio, Inter, Napoli 55 (Lazio meč manje), Udinese 52, Roma 51...na dnu Fiorentina 41, Genoa 36, Lecce 35, Novara 28, Cesena 21...
Noviji Stariji