Barbara: Milanu je potreban novi stadion!

Ćerka predsednika Milana, Barbara Berlusconi, je obavila intervjuu sa "La Gazzettom", u kojem je govorila o mogućnosti da "Rossoneri", u budućnosti, imaju stadion u svom vlasništvu. Evo šta je rekla "Lady B"...

Navijači Milana mogu sanjati da jednog dana imaju svoj vlastiti dom?
"Ako biste mi postavili isto pitanje pre tri godine, rekla bih vam kategorično 'NE'. Za sve 'Tifose', "San Siro" je čaroban stadion, skoro romantičan, mesto na kojem postoje emocije koje nikada ne mogu biti zaboravljene. Danas, nakon što sam imala priliku da posetim najbolje Evropske stadione, uverena sam da ništa ne treba da nas spreči u izgradnji novog doma."

Dakle, hoćete da kažete da Milan razmatra mogućnost izgradnje novog stadiona?
"Isuviše je rano da se kaže tako nešto. U ovom trenutku to nije jednostavan zadatak, jer pravimo velike planove za renoviranje "San Sira". Planiramo izgradnju novih restorana, prodavnica, tri nove "Sky" sale. Sve će biti gotovo do 2015. Jednostavno kažem, da ćemo svi zajedno razmotriti svaku mogućnos."

Zašto Milan ranije nije mislio o takvim inovacijama?
"Galliani i kompanija su se našli pred toliko problema i mnogo biokratskih ograničenja. U Italiji je sve previše komplikovano."

I vaš otac se zalaže za novi stadion?
"Moj otac je zaljubljen u "San Siro". Mi ćemo uskoro razgovarati, o ekonomskim i estetskim aspektima. Ono što je važno, jeste da puno posedovanje objekta povećava ekonomsku održivost kluba", završila je "Lepa Barbara".
Noviji Stariji