Higuain pogodio, Milan konačno pobedio! Donnarumma heroj Rossonera, Suso pocrveneo

Fudbaleri Milana pobedili su večeras na San Siru Spal sa 2:1, u utakmici 19. kola italijanske Serije A.

Milan je pre ovog meča bio četiri uzastopne utakmice bez pobede u Seriji A i isto toliko utakmica bez postignutog gola, nakon što je igrao tri puta nerešeno i jednom izgubio.

Na San Siro je došao Spal koji je brzo poveo. Bivši napadač Milana, a sada Spala Petagna, sjajno se oslobodio Romagnolija i pogodio za vođstvo gostiju u 13. minutu - 0:1!

Međutim, Milan je brzo uzvratio. Samo tri minuta kasnije Castillejo je izjednačio drugim golom u dresu Milana ove sezone.

Na odmor se otišlo rezultatom 1:1, iako je Milan dominirao i stvorio nekoliko dobrih prilika za gol.

Milan je u nastavku nastavio da napada, a Higuain je konačno uspeo da se upiše u strelce, nakon 8 utakmica na kojima nije postigao gol! Pipita je u 64. minutu na asistenciju Calhanoglua pogodio za preokret Milana - 2:1!

VIDEO: Golovi sa utakmice Milan 2 - 1 Spal

U 89. minutu Suso je dobio drugi žuti i završio utakmicu pre sudijskog zvižduka, te će propustiti naredni meč u kojem Milan igra protiv Juventusa Superkup Italije.

Spal je u poslednjim sekundama mogao do velikog boda, ali je Donnarumma postao heroj Milana na ovoj utakmici, pošto je fantastično intervenisao nakon udarca glavom napadača Spala u nadoknadi vremena.
Milan je ovom pobedom skočio na 5. poziciju i ima bod manje od Lazia koji je 4-ti.

(AC Milan Balkan)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji