Na meti Milana odličan napadač Stuttgarta

Rossoneri su u konkretnom napadu na senzacionalnog napadača Stuttgarta Serhoua Guirassya, strelca čak 16 golova na 11 utakmica u Bundesligi. Momak iz Gvineje je na popustu jer ima izlaznu klauzulu od samo 17,5 miliona evra, što Italijani žele da iskoriste.


Skauti Milana, na čelu sa direktorom Moncadom, gledali su uživo Guirassya nekoliko puta u prethodna dva meseca i spremni su da uđu u pregovore sa zastupnicima visokog golgetera.


Ono što predstavlja problem Milanu je što postoji veliko interesovanje za Guirassya iz najjačih liga Evrope, raspitivali su se premijerligaši (Newcastle, Manchester United, West Ham), takođe Bayern, pa će mu biti otežan taj potpis.


Međutim, izgleda da su Rossoneri rešili da prvi konkretizuju stvari i već u januaru naprave strašan posao. Ukoliko uspešno završe tu misiju, Jović bi dobio paklenu konkurenciju jer bi se tako Guirassy pridružio standardnom Giroudu i najvećoj nadi tinejdžeru Federicu Camardi.


Moraće momak iz Bijeljine da u kontinuitetu igra kao protiv Frosinonea, kada je imao gol i asistenciju, kako bi se izborio za ostanak u redovima sedmostrukog prvaka Evrope.


Ili bar što spremniji sačekao novi poziv od leta kada će možda imati više mogućnosti na transfer pijaci. Posebno ako bude na nivou kao što je u poslednjem meču.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji