Milan pobedio Romu, Leao makazicama obeležio meč u Rimu

Jedan od dva derbi meča trećeg kola Serije A pripao je Milanu. Na "Olimpicu" je pala Roma 2:1 nakon sjajnog početka prvog i drugog poluvremena gostujuće ekipe.


Već u šestom minutu je Ruben Loftus-Cheek pao u kaznenom prostoru štp je arbirtu Rapuanu bilo dovoljno da pokaže na  belu tačku, nakon konsultacije sa VAR sobom. Odgovornost je preuzeo Oliviere Giroud i pogodio je za vođstvo.


Rui Patricio je izvukao domaćina u 22. minutu posle udarca Kristijana Pulišića, ali nije mogao u prvim trenucima druge polovine utakmice.


Centaršut je uputio Davide Calabria u 48. minutu, pronašao Rafaela Leaa, a ovaj makazicama iz teške situacije prevario zemljaka između stativa Rome.


Od 61. minuta Rossoneri su igrali sa igračem manje. Fikayo Tomori je zaradio crveni karton, međutim to nije dalo preveliki vetar u leđa Vučici.


Tek u drugom minutu nadoknade domaćin se upisao na semafor golom Leonarda Spinazzole, ali već je bilo kasno.


Milan do duela Napolija, Intera i Verone ostaje usamljen na vrhu sa devet bodova, dok će Mourinho imati velikih poteškoća da probudi posrnulu ekipu i uzdigne je sa tek 18. pozicije i samo jednog osvojenog poena.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji