Jović pojačava napad Milana?

Luka Jović je navodno sve bliži Milanu zahvaljujući menadžeru Faliju Ramadaniju. 


Jedan od najuticajnijih mendžera je u veoma dobrim odnosima sa Fiorentinom i Milanom. Samo u poslednjem roku Ramadani je omogućio Ljubičastima i Rossonerima da završe nekoliko važnih poslova počev od dovođenja Kristijana Pulišića u Milanello.


Naruku Ramadanija ide i činjenica da Jović ima karakteristike koje je Stefano Pioli predočio upravljačkom tandemu Furlani-Moncada. U korist sprskog reprezentativca ide i činjenica da bi Milan zamenio Fiorentinu u dogovoru sa Real Madridom. Tim iz Toskane bi ustupio Jovića za 2.500.000 evra, a Luka bi potpisao ugovor na dve godine (postoji mogućnost i da bude opcija 1+1). Takođe, osim što bi i Milan mogao da ima benefite od poreskih olakšica na platu, od eventualne prodaje Jovića Real Madridu bi pripala polovina.


Potez Fiorentine da ne stavi Jovića na listu igrača za Ligu konferencija je više nego jasan signal kluba našem fudbaleru da traži novu destinaciju. Milan bi mogao da bude i srećno rešenje za Luku, jer Giroud ima 37 godina i sa saigračima, poput Leaa, Pulišića i Chukwuezea, mogao bi da se vrati na kolosek iz Frankfurta od pre par godina.


Inače, prvi meč Milana u novoj sezoni je pozdravljen sa pohvalama, posebno na račun novih pojačanja, u prvoj liniji Pulišića i Reijndersa. Amerikanac i Holanđanin već igraju kao da su godinama u Milanu, a ne tek nekoliko nedelja. Ohrabrujući su nastupi i senatora poput Girouda ali i zvezda tima, golmana Maignana, Hernandeza i Leaa. Sa Jovićem bi Milan bio pokriven u svakoj ulozi na terenu sa dvojicom izuzntih ili veoma dobrih fudbalera.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji