Milan slomio Valenciu posle dva meseca: Musah na San Siru za potpuno novi izgled veznog reda

Italijanski klub dogovorio dolazak osmog pojačanja.


Dok najveći rivali i dalje spavaju na tržištu, Milan bi mogao da ima praktično kompletiran tim i pre početka nove sezone u Seriji A. U nepunih mesec dana od početka prelaznog roka doveo je sedmoricu novajlija, a pred vratima San Sira stoji i čeka još jedan, osmi!


Kako javljaju italijanski transfer eksperti, Milan je vrlo blizu dogovora sa Valensijom oko dolaska Yunusa Musaha. Ostalo je da se dva kluba usaglase još oko najsitnijih detalja pre nego što američki vezista krene put Milana.


Skoro dva meseca traju pregovori Valencie i Milana. Vlasnik Slepih miševa Peter Lim, poznat kao tvrd pregovarač, nalepio je na 20-godišnjeg vezistu cenu od 25.000.000 evra i dugo odbijao da je spusti. Ipak, Musah je bio izričit u nameri da karijeru nastavi u Gradu mode i svoju želju je preneo čelnicima španskog kluba. Trenirao je odvojeno od tima, pritiskao čelnike da prihvate ponudu Rossonera i konačno uspeo da ih ubedi.


I dalje doduše nije poznata tačna formula ponude, mada je jasno da Valensija neće dobiti pomenutih 25.000.000 evra. Fabrizio Romano tvrdi da će Rossoneri platiti 18.000.000 fiksno plus dva do tri u bonusima, dok Gianluca Di Marzio piše da je italijanski klub u poslednjem trenutku preformulisao ponudu i pristao da u cugu isplati 20.000.000 kako bi ubrzao posao.


Kako bilo, pitanje je trenutka kada će američki reprezentativac obući dres Milana čiji će vezni red sa njim dobiti potpuno drugi izgled. Sandro Tonali je napustio klub, Izmael Bennacer će biti van terena još nekoliko meseci, sve se glasnije spekuliše o odlasku Radeta Krunića... Za to vreme konkurenciju na sredini terena već pojačali Ruben Loftus Cheek i Tijjani Reijnders, obojica drugačijeg profila od Muse kojeg na Čizmi vide kao zamenu za Francka Kessiea čiji odlazak Rossoneri prošlog leta nisu uspeli da nadomeste.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji