LIGA ŠAMPIONA: Liverpool pobedio nakon dva preokreta borbeni Milan

Nekoliko čudesnih stvari obeležilo je veče u Ligi šampiuona, najpre ono što se desilo na "Anfildu".


 Duel je počeo autogolom Tomorija mada sve zasluge idu Trentu Aleksandru-Arnoldu koji je probio po desnom krilu i šutirao, dok je igrač Milana uklizao kako bi blokirao udarac - međutim prevario je svog golmana.


Ubrzo je Mohamed Salah mogao da udvostruči prednost, ali je njegov pokušaj iz penala bio odbranjen, da bi finiš poluvremena bio potpuno u znaku Milana. Za samo dva minuta su gosti preokrenuli.


Dve veoma slične akcije i u obe je po levom krilu odličan posao odradio Ante Rebić. Najpre je postigao pogodak posle sjajnog dodavanja Leaa, da bi se dva minuta kasnije Hrvat takođe izvukao na levu stranu, ali potom odigrao povratni pas. Nije bio asistent jer je udarac Thea Hernandeza bio odbranjen, ali je na loptu naleteo Brahim Diaz i doneo Italijanima vođstvo.


Ono nije dugo trajalo. Jeste ako računamo pauzu na poluvremenu, ali ne što se perioda igre tiče.


Mohamed Salah se iskupio za promašeni penal iz prvog poluvremena, bio je 49. minut kada ga je uposlio Divok Origi, a Egipćanin se odlično snašao pred golom rivala.


Sve vreme utakmice, sem dva minuta u finišu prvog dela, je dominirao domaći sastav. Zato je i pravedna bila pobeda Liverpoola, a doneo ju je Jordan Henderson. Kapiten "crvenih" je sačekao odbitak nakon kornera svog tima i volej udarcem po zemlji matirao Maigana za tri boda Liverpula na startu takmičenja u Ligi šampiona.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji