Milan ne da da ga niko stigne, "Rossoneri" mogu i bez Ibre, sad su pobegli svima u Seriji A!

Tri boda ekipa Stefana Piolija pokupila u Đenovi.


Fudbaleri Milana ne posustaju, nemaju nameru da to čine, a novu pobedu za beg u vrhu tabele upisali su u Đenovi protiv Sampdorie rezultatom 2:1, i tako se potpuno osamili na čelu Serije A - pet bodova daleko od prvog pratioca Intera.


Uspeh ekipe Stefana Piolija dobija na još većem značaju jer je ostvaren bez prve zvezde, lidera i najboljeg strelca Zlatana Ibrahimovića, a Kessie i Castillejo su ovog puta bili strelci, i doneli trijumf na "Luigi Ferrarisu".


Neizvesnost je doneo Ekdal golom u 82. minutu, doprineo dramatičnoj završnici, ali ovaj Milan je nešto potpuno drugo od onoga što smo gledali poslednjih nekoliko godina od prethodnika - ovaj tim ima sve adute da do kraja vodi borbu za tron.


Pogledajte gol kojim su gosti iz "grada mode" potukli Đenovljane, sjajna asistenciaj Rebića i lakši deo posla za Castilleja sa nekoliko metara od gola.


Kessie je inače vodeći gol dao iz jedanaesterca pošto je jedan igrač Sampdorie prethodno igrao rukom, tačnije lopta ga je pogodila u taj deo tela, pa za sudiju nije bilo dileme.


Interesantan je bio "autfit" igrača domaćeg tima, igrali su u specijalno dizajniranim dresoviam povodom 120 godina od fuzije dva kluba, Andrea Dorie i Sampierdarenesea, koji su poneli ime koje dan danas nosi slavni klub iz najveće italijanske luke.


Sampdorii je ovo bio peti prvenstveni poraz, trenutno je 12. na tabeli,


(Telegraf.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji