VRAĆA SE SERIJA A, BIĆE LUDNICA U prvom kolu novi susret Mihajlović - Ibrahimović

Serija A se vraća u subotu kada su na programu dva duela, u nedelju četiri i ponedeljak jedan te šest timova neće igrati prvog kola.

Sve počinje duelom Fiorentine i Torina u subotu u 18 časova, a kao i prethodnih godina prenose italijanskog prvenstva možete pratiti na kanalima Arene sport.

U subotu još Roma gostuje Veroni, dok će u nedelju biti znatno uzbudljivije. Na teren tada izlazi aktuelni prvak Juventus koji će za rivala imati Sampdoriu, dok će u jutarnjem terminu istog dana Napoli gostovati Parmi. Između ove dve utakmice snage će odmeriti Genoa i Crotone, kao i Saasuolo i Cagliari.

Prvo kolo će biti zatvoreno još jednim susretom Siniše Mihajlovića i Zlatana Ibrahimovića koji ćemo moći da pratimo na Areni sport 1 od 20.45, u Milanu kada će istoimeni klub dočekati Bolognu.

Kada su transferi i potpisi ovog leta u pitanju, nije se pričalo samo o švedskom napadaču. Najzvučniji transfer je napravio Juventus koji je iz Barcelone doveo Arthura, dok je nešto manje na svoj najveći transfer potrošio Inter, ali daleko više ukupno.

Milanski tim je doveo Achrafa Hakimija iz Reala za 40 miliona evra, Nicolo Barela je potpisao za 25 miliona, Stefano Sensi za 20, a stigao je i Aleksandar Kolarov. Atalanta je za 15 miliona otkupila Marija Pašalića od Chelsea, dok je 500.000 manje dala Lokomotivi iz Moskve za Alekseia Miranchuka. 

Roma je Jordana Veretouta platila Fiorentini 16 miliona evra, a Sandra Tonalija Milan Brescii 10 miliona i to za pozajmicu.

Najviše para za jednog fudbalera potrošio je Napoli koji je neverovatnih 70 miliona evra platio Victora Osimhena Lilleu.

(Blic.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji