Ibrahimović se vratio u Milano

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović vratio se u Italiju, gde će biti u karantinu pre nego što se pridruži saigračima iz Milana na treninzima. On se među poslednjima vratio u klub pred najavljivani nastavak sezone u Seriji A.

Zlatan Ibrahimović se iz Švedske, gde je boravio proteklih meseci izolujući se od pandemije virusa u Italiji, vratio u tim Milana koji je od prošle nedelje ponovo počeo sa treninzima.

Pre nego što se pridruži timu Ibrahimović će izvesno vreme provesti u obaveznom karantinu ali to neće bitnije uticati na njegovu formu.

Milan odbio ponudu PSG-a za vezistu

Švedski fudbaler je tokom boravka u domovini, zbog tamošnjih liberalnijih mera zaštite i izolacije zbog pandemije koronavirusa, imao redovne timske treninge, pa čak igrao i prijateljske utakmice sa ekipom Hammarbya, čiji je suvlasnik.

Uz stalni kontakt sa klubom i navijačima preko društvenih mreža, Ibrahimović je pokrenuo i nekoliko humanitarnih akcija kako bi Italiji pomogao u vreme najintezivnije pandemije virusa.

Zlatan Ibrahimović ima potpisan ugovor do kraja godine sa Milanom koji ove nedelje počinje sa timskim treninzima i nada se skorijem nastavku sezone.

(Rts.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji