Italija se trese zbog sudara titana, udariće Zlatan na Ronalda: Neviđeno interesovanje za utakmicu!

Dva velika majstora će večeras, u okviru polufinala Kupa, predvoditi Milan i Juventus pred 70.000 ljudi.

polufinala kupa Italije između Milana i Juventusa su razgrabljene, a italijanski mediji pišu da će biti oboren rekord po broju navijača kada je reč o polufinalu masovnijeg takmičenja na "Čizmi".

Dakle, očekuje se 70.000 ljudi, toliki je i kapacitet "San Sira", a razlog ovakvog interesovanja, više od bilo čega drugog, je sudar dvojice najspektakularnijih i ponajboljih igrača koji su kročili na scenu u poslednjih 15 godina, autentičnih zvezda, Cristiana Ronalda i Zlatana Ibrahimovića.

Ronaldo i Zlatan dosad su se uglavno sretali međusobno u reprezentativnim okršajima, bili su i akteri "el klasika" sa Realom i Barcelonom, a sudar Juventusa i Milana biće nova prilika da pokažu svetu koliko i dalje mogu da pruže.

Obojica su u golgeterskom ritmu, to se naročito odnosi na Portugalca koji je na deset uzastopnih utakmica davao golove za Juve, i tako oborio klupski rekord.

Ibrin uticaj na igru "Rossonera" je nemerljiv. Tek jedan poraz, i to ovaj u poslednjem meču sa Interom, pretrpeo je tim Stefana Piolija, uz gol i asistenciju Šveđanina.

Juventus je u padu forme, Milan se stabilizovao, pa se očekuje egal duel uz, nadamo se, glavne uloge koje će odigrati dva junaka ove priče.

Prenos meča možete pogledati na kanalu Sport Klub 3, kao i na našem blogu OVDE.

Utakmica počinje u 20:45.

(Telegraf.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji