ZVANIČNO: Zlatan Ibrahimović postao novi / stari igrač Milana!

Sada i zvanično! Zlatan Ibrahimović je novi-stari igrač Milana! Rossoneri su to potvrdili na svom zvaničnom sajtu, gde su se poigrali sa porukom "IZ COMING".

Kao što je ranije najavljeno, očekuje se da će legendarni Šveđanin potpisati ugovor na šest meseci, plus godinu dana. Prvo se pomonjalo da će za pola godine ugovora inkasirati 3.000.000 evra, a ukoliko ostale još 6.000.000. Ipak, Gazzetta dello Sport večeras piše da će doskorašnji igrač LA Galaxya za predstojećih šest meseci inkasirati 3.500.000 evra, plus dodatne bonuse. Svakako je u pitanju istorijski ugovor za igrača koji je u oktobru ušao u 39 godinu, ali to pre svega govori o samom Ibrahimoviću, kao i u kojem se trenutno stanju nalazi čuveni Milan.

Zlatanu će ovo biti drugi put da obuče dres Rossonera u karijeri. Prethodni put za posrnulog giganta sa Severa Italije igrao je u sezonama 2009/2010. i 2010/2011, kada je na na ukupno 85 utakmica postigao 56 golova.

Poslednje informacije sa Apenina kažu da će se Ibrahimović novom klubu pridružiti 2. januara, kada će Šveđanin odraditi medicinske preglede i pridružiti se ostatku ekipe.

"Vraćam se u klub koji izuzetno poštujem i grad koji volim. Boriću se da zajedno sa saigračima promenim tok ove sezone i učiniću sve da ostvarimo naše ciljeve", poručio je Ibrahimović.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji